αρχική
επικοινωνία
sitemap
NEWSLETTER

LOGIN
E-Mail: Συνθηματικό:
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ελληνικά
 
English
 
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 
 
Είστε εδώ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » ΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ » ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ για ΚΑΛΟΥΠΙΑ-ΡΙΤΙΝΕΣ » PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια

129-GS731K25 PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια

 
 
 
Επιλέξτε για μεγέθυνση
PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια
Κωδικός:
129-GS731K25

Τίτλος:
PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια

Κατασκευαστής:
PROCHIMA

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
€ 806,50
Προηγούμενο Προϊόν   Επόμενο Προϊόν
 
 
 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

 PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr.
GLS-50  Υγρό καουτσούκ για χύτευση. Υψηλής ελαστικότητας με μεγάλη ικανότητα να τεντώνεται, χωρίς θραύση. Επίσης πλήρη αντιγραφή και ομοιότητα με το αρχικό πρωτότυπο ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Κατάλληλο για την παραγωγή μικρών καλούπια συμπεριλαμβανομένων και ανοικτών καλουπιών και διαιρούμενων (αποχωριζόμενων) καλουπιών  για την αναπαραγωγή αντικειμένων χυτεύοντας πολυεστερικές ρητίνες, εποξειδικές ρητίνες ή ρητίνες πολυουρεθάνης, όπως το SINTAFOAM, σε γύψο ή Marmorina. Το καουτσούκ είναι ανθεκτικό μέχρι τους 200 ° C επιτρέποντας ιδανικά την χύτευση του κεριού.

 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ και ΚΕΡΙΩΝ.   Δοχείο των 25 κιλών με χαμηλότερο κόστος ανά κιλό. Ειδικές τιμές για πάνω από 2 δοχεία των 25 κιλών.
http://www.prochima.it/pages/siliconiche.htm
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 GLS-50 λάστιχο Σιλικόνης για καλούπια προς χύτευση κεριού, σαπουνιού, γύψου, πολυεστερικής ρητίνης, εποξειδικής ρητίνης ή ρητίνης πολυουρεθάνης, όπως το SINTAFOAM. 

Οι GLS-50 είναι ελαστικό (λάστιχο) σιλικόνης σε υγρή κατάσταση που βουλκανίζεται και στερεοποιείται με προσθήκη καταλύτη. Χυτεύεται εύκολα στο πρωτότυπο χωρίς παγιδεύει φυσαλίδες αέρα. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλουπιών όπου εν συνεχεία μπορούμε να χυτεύουμε και να παράγουμε πολλαπλά αντίγραφα από κερί και ρητίνες. Είναι υψηλού ιξώδους και καταφέρνει να διεισδύσει προφανώς παντού, αντιγράφοντας την κάθε λεπτομέρεια. Είναι κατάλληλο για την κατασκευή καλουπιών, ακόμη και για  μικρά αντικείμενα με εξαιρετική λεπτομέρεια και έντονη καθαρότητα, όπως ειδώλια, αγάλματα, γλυπτά, κεριά, κλπ.. 
Ακόμη με κάποια τεχνική μπορείτε να κάνετε καλούπια διαιρούμενα με μεγάλες καμπυλότητες για την αναπαραγωγή αντικειμένων με σύνθετη δομή και μέγαθος.
Πριν από τη χρήση, στο GLS-50 προστίθεται ποσότητα 5% του καταλύτη "Τ-30", (ένα άχρωμο υγρό) και «συνιστάται να ζυγίζεται πάντα το βάρος του. Αν δεν έχετε μια ζυγαριά ακριβείας για τον σωστό προσδιορισμό μικρών ποσοτήτων καταλύτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαβαθμισμένη σύριγγα και η δόση είναι σε όγκο: 1cc. ισούται με 1γρ. ενώ το καουτσούκ, το οποίο αποτελεί την υψηλότερη ποσότητα του μίγματος πρέπει απαραιτήτως να ζυγιστεί, επειδή έχει ένα διαφορετικό ειδικό βάρος, ίσο προς 1,2. 
Αναμειγνύονται τα δύο συστατικά σε ένα δοχείο μεγάλου ανοίγματος, και αναδεύονται με μια στενή και επιμήκη σπάτουλα για περίπου ένα λεπτό, φροντίζοντας να φτάνει καλά μέχρι τα τοιχώματα και τον πυθμένα του δοχείου, έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα τέλεια ομογενές μίγμα σε ολόκληρη την μάζα. Ανακατέψτε αργά για να αποφευχθεί η υπερβολικός σχηματισμός φυσαλίδων αέρα. Πριν την έκχυση πάνω στο πρωτότυπό μας είναι καλό να αφήσουμε την μάζα του μίγματος να κατακαθίσει για τουλάχιστον 10 λεπτά ώστε να αναδυθούν όσες φυσαλίδες παγιδευμένου αέρα.. 
Αυτός ο τύπος ελαστικού σιλικόνης έχει μια πολύ μακρά διάρκεια ζωής στο δοχείο ανάδευσης (πάνω από 1 ώρα), το οποίο επιτρέπει την σχεδόν ολοκληρωτική απομάκρυνση του αέρα. 
Η Σκλήρυνση που λαμβάνει χώρα ολοκληρώνεται μετά από περίπου 18 ώρες στους 20° C. Αν θέλετε να επιταχυνθεί η αντίδραση μπορεί να βουλκανιστεί το μίγμα πιο γρήγορα σε ένα περιβάλλον σε μία θερμοκρασία 30 - 40° C, ή κοντά σε μία πηγή θερμότητας. Μια πολύ όμως γρήγορη αντίδραση δεν επιτρέπει την πλήρη διαφυγή των παγιδευμένων φυσαλίδων αέρα. 
Ρίχνουμε το ελαστικό σιλικόνης ακριβώς πάνω από το πρότυπο που πρέπει να αναπαραχθεί με πολύ αργό ρυθμό, αφού προηγουμένως το έχουμε τοποθετήσει μέσα σε ένα δοχείο. 
Ρίχνουμε το ελαστικό σιλικόνης βραδέως κατά διαστήματα, επενεργώντας με ένα πινέλο σε προεξέχουσες λεπτομέρειες και κοψίματα, για τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης των φυσαλίδων αέρα που τείνουν να σχηματίσουν σε αυτά τα σημεία. Γεμίζουμε το δοχείο που κατασκευάζουμε το καλούπι έτσι ώστε να καλύπτει τελείως το μοντέλο. 
Για να διατηρηθεί το καλούπι στην αποδοτικότητα και να παρατείνει τη ζωή του όταν χρησιμοποιείται για τη λήψη πολλών διαδοχικών αντιγράφων με ρητίνη Sintafoam, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε τα εξής βήματα: αποκατάσταση κάθε 20 χυτεύσεις τοποθετώντας το σε ένα φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 100° C, με σκοπό να επιτραπεί η εξάτμιση των διαλυτών ή άλλων ουσιών οι οποίες απορροφώνται από το ελαστικό. Επιπλέον, μπορείτε να βουρτσίσετε το καλούπι με λάδι σιλικόνης, έτσι ώστε το λάστιχο να απορροφήσει την σιλικόνη που σταδιακά χάθηκε. 
Μετά το τέλος της εργασίας δεν είναι απαραίτητο να πλένετε τα λερωμένα δοχεία και εργαλεία σας. Το βουλκανισμένο καουτσούκ αποσπάται εύκολα από τα εργαλεία, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές και χωρίς υπολείμματα.

      

Συσκευασίες του καταλύτη Τ-30
  

GLS50_conf.jpg (4.656 bytes)

GLS50_conf.jpg (4.656 bytes)

gr. 500

1 Kg

  

5 kg

25 kg

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια
Επιλέξτε για μεγέθυνση
PROCHIMA GLS-50 Silicone rubber για καλούπια 25Kgr. για καλούπια
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:
 129-GS184K1184 Silplay-σιλικόνη για καλούπια ζαχαροπλαστικής 
 129-GS736G500HEAT RESISTANT SILICON RUBBER χύτευσης μετάλλων RTV-689, 500gr 
 129-GS737G500Μαστίχα Σιλικόνης, HAND Moldable SILICON RUBBER RTV-530,GR.500+C 
 129-AD063GR200PROCHIMA AD063, LIQUID WAX RELEASE AGENT, 200 gr 
 129-GS761G500PROCHIMA GS761G500, SILICON RUBBER CRYSTAL RUBBER.,GR.500+CAT 
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
KΛIMAKA:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ::
ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ::
 
 
Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
 
Copyright © 2018 Designed & Developed by ICOP